Peer-studie online om personlighet och välmående

Denna studie är avslutad och tar tyvärr inte emot flera anmälningar!
Vill du och någon du känner vara med i en studie om personlighet och välmående, och få vars två biobiljetter?

Denna studie syftar till att undersöka kopplingen mellan personlighet och välmående, och kommer vara underlag till en masteruppsats i psykologi på Lunds universitet.

För att delta i studien behöver du först rekrytera någon du känner relativt bra (t.ex. en kompis eller partner) som också vill vara med i studien. Ni kommer att rekryteras som ett par, men ni genomför studier var för sig.

Undersökningen är helt online-baserad och går ut på att besvara några frågor om välmående, ett personlighetstest om dig själv, och därefter samma personlighetstest om din kompis/partner. Studien tar lite mer än en timme att genomföra.
Tanken är med andra ord att ni först ska skatta er själva och sedan varandras personlighet. Det är därför nödvändigt att du och din kompis/partner känner varandra relativt bra, så att ni kan göra skattningar om varandra. Ni kommer att vara helt anonyma i studien, och ni kommer inte att kunna se varandras skattningar.

När ni båda är klara med studien får ni vars två biobiljetter (dvs. fyra inom paret) som tack för ert deltagande, och ni får även detaljerad information om er personlighet. (Observera att det inte går att delta i studien själv och ta emot biobiljetterna.)

Om detta låter intressant, vänligen kontakta mig genom att anmäla ert intresse. Jag kommer då att maila några dokument som ni ska få signera och maila tillbaka till mig, därefter får ni tillgång till hemsidan. Det räcker med att en av er hör av sig till mig, så skickar jag instruktioner till er båda. Vi skulle även kunna mötas upp lite kort i Lund och fixa med pappren, om det föredras.

Tack så mycket för visat intresse i studien.
Kalle Kallio Strand

Upplagd: 06/04-20. Senast ändrad: 06/06-20. Ansvarig för studien och informationen på denna sida är Kalle KallioStrand.