Hemma-test (snabbhets-spel) - beteendevetenskaplig studie

Denna studie är avslutad och tar tyvärr inte emot flera anmälningar!
Nu söker vi konsumenter till vårt hemma-test!

Testet görs på din dator och tar ungefär en halvtimme att genomföra.

Viktigt att veta är att testet kräver installation av ett program, detta är för att få korrekta svar på en del av testet som är ett snabbhets-spel.


Vill du delta så klicka på länken nedan. Enkäten innehåller dels frågor och dels ett snabbhets-spel där du ska sortera ord och bilder på livsmedel så snabbt som möjligt. Därefter så kommer du att få svara på frågor om din åsikt om de olika livsmedel du tidigare sorterat. Testet leds av Nofima, den norska motsvarigheten till RISE.


https://smak.nofima.no/eq/r1/hb118


För korrekta resultat är det viktigt att du genomför testet vid ett tillfälle och det krävs ostörd uppmärksamhet.
OBS:
• Testet fungerar endast på datorer med tangentbord (windows eller mac). Det är inte möjligt att genomföra testet på telefon eller platta eller liknande enheter.

• Du kommer behöva att installera ett plugin till din dator. Den behövs för att köra snabbhets-spelet. Installationen är snabb och lätt, du behöver bara följa instruktionerna på skärmen.


Som ersättning för din tid så kommer du att få ett superpresentkort till ett värde av 150kr digitalt när datainsamlingen är avslutad i slutet av februari. För att kunna skicka ut presentkortet är det viktigt att du anger din email-adress dit du vill ha kortet skickat. Detta anges i slutet av enkäten.

Det är frivilligt att delta i studien och du kan när som helst välja att dra dig ur studien utan att ange orsak. Om du väljer att dra dig ur studien så kommer all data du angett raderas.

OBS! Testet stängs i slutet av januari, så delta gärna så fort som möjligt!

Dina svar är viktiga för vår forskning.

Tack för att du deltar!

Upplagd: 22/01-20. Senast ändrad: 07/02-20. Ansvarig för studien och informationen på denna sida är LisaMaria Oberrauter.