Har du en brottslings signalement?

Denna studie är avslutad och tar tyvärr inte emot flera anmälningar!
! Studien pågår hela sommaren !

På Psykologiska institutionen vid Stockholms Universitet genomförs nu en vittnespsykologisk studie där deltagare får se en brottsfilm och sedan ombeds peka ut förövare i en vittneskonfrontation. Vi söker nu personer som kan delta som figuranter i vittneskonfrontationen. De personer vi söker ska ha ett utseende som stämmer med förövarnas signalement, se beskrivningarna nedan.

Deltagande innebär att du kommer till Psykologiska institutionen där vi tar ett foto på dig. Detta foto kommer sedan i den kommande studien att presenteras tillsammans med bilder på förövare och ett antal andra personer.

Ditt deltagande förväntas ta ca 5 minuter och som ersättning får du två trisslotter. Din bild kommer enbart att användas i forskningssyfte.

Vi söker personer med följande signalement. Stämmer du, eller känner du någon med detta signalement? Kontakta försöksledare philip.gustafsson@psychology.su.se och bifoga en bild, så kontaktar vi dig för vidare information. Tipsar du oss om någon som sedan deltar så får även du en trisslott.

Person 1:
Man
25-35 år
Asiatiskt utseende
Kort, svart hår
Lite rund

Person 2:
Man
25-35 år
Rakad
Skägg
Grov

Person 3:
Man
25-35 år
Kort, svart hår
Smal

Person 4:
Kvinna
25-35 år
Svart hår
Lockigt hår

Upplagd: 13/05-19. Senast ändrad: 18/08-19. Ansvarig för studien och informationen på denna sida är Philip Gustafsson.