Psykologistudie om dagdrömmar & sömn i vardagen

Denna studie handlar om hur dagdrömmar, uppmärksamhet och sömn varierar i vardagen-

OBS: VI UPPTAR DENNA STUDIEN IGEN I SLUTET AV JULI EFTER SEMESTER. VI KOMMER SAMLA IN DATA TILL MITTEN PÅ OKTOBER. OM DU EJ HAR VARIT MED ÄN, ANMÄL GÄRNA INTRESSE HÄR SÅ SKICKAR VI UT INFORMATION OCH TIDER EFTER SEMESTERN.

Studien sker i två steg.

1. Man kommer till vårt labb där man får göra datorövningar som handlar om minne och uppmärksamhet och fylla i formulär om dagdrömmar (drygt 1h).

I slutet av sessionen får man en digitalt armband (Pro-Diary) att bära i en vecka. Den mäter ens sömn och ställer några korta frågor dagligen om ens uppmärksamhet. Den kan ställas in på ljudlös när man inte vill bli störd, är lättanvänd, och ser ut så här (http://www.itc-ltd.co.jp/wp-content/uploads/2013/ 11/pro-diary-motion.jpg).

2. Efter en vecka kommer man tillbaka till labbet och lämnar tillbaka Pro-Diaryn samt gör nya datorövningar/skattningsformulär som tar ca 1h. Du får då 2 st SF-biobiljetter som tack för hjälpen!

Du kan anmäla intresse här på sidan eller genom att sms:a eller ringa David Marcusson-Clavertz på numret 072 942 66 32 eller mail david.marcusson-clavertz@psy.lu.se.

Anmäl Dig Här!

Vi söker dig som är...

  • Man eller Kvinna
  • 18-45 år

Studien utförs i...

Lund

Kompensation

2 biobiljetter

Upplagd: 14/02-19. Senast ändrad: 12/06-19. Ansvarig för studien och informationen på denna sida är David MarcussonClavertz.