Psykologistudie om dagdrömmar & sömn i vardagen

Denna studie är avslutad och tar tyvärr inte emot flera anmälningar!
UPPDATERING 22/8:
Vi kör sista datainsamlingen nu mellan aug-okt efter ett uppehåll. Vi söker ca 30 personer till innan vi avslutar studien. Alla tester är på svenska. Om du inte redan varit med och är intresserad, anmäl dig här eller via mail enligt nedanstående.

Denna studie handlar om hur dagdrömmar, uppmärksamhet, och sömn varierar i vardagen.

Studien sker i två steg.

1. Man kommer till vårt labb där man får göra datorövningar som handlar om minne och uppmärksamhet och fylla i formulär om dagdrömmar (drygt 1h).

I slutet av sessionen får man en digitalt armband (Pro-Diary) att bära i en vecka. Den mäter ens sömn och ställer några korta frågor dagligen om ens uppmärksamhet (dvs den piper ett antal gånger per dag och ställer några korta ja/nej frågor om du har tid). Den kan ställas in på ljudlös när man inte vill bli störd, är lättanvänd, och ser ut så här (http://www.itc-ltd.co.jp/wp-content/uploads/2013/ 11/pro-diary-motion.jpg).

2. Efter en vecka kommer man tillbaka till labbet och lämnar tillbaka Pro-Diaryn samt gör nya datorövningar/skattningsformulär som tar ca 1h. Du får då 2 st SF-biobiljetter som tack för hjälpen!

Du kan anmäla intresse här på sidan eller genom att sms:a eller ringa David Marcusson-Clavertz på numret 072 942 66 32 eller mail david.marcusson-clavertz@psy.lu.se.

Upplagd: 14/02-19. Senast ändrad: 22/10-19. Ansvarig för studien och informationen på denna sida är David MarcussonClavertz.