Validering av ett nytt antidiabetiskt livsmedelskoncept baserat på modulering av tarmfloran

Denna studie är avslutad och tar tyvärr inte emot flera anmälningar!
Är du mellan 20-40 år och vill vara med i en undersökning av livsmedels effekter på ämnesomsättning och aptitreglering?
Lunds Universitet söker friska personer till en måltidsstudie där syftet är att undersöka effekter av livsmedel med högt kostfiberinnehåll på ämnesomsättning, t ex blodsockerreglering och aptitvariabler. Studien är uppdelad på fem försöksdagar. Varje försöksdag tar ca 3,5 h i anspråk (ca 7.30–11.00). Studien är godkänd av etisk nämnd.

Välkommen att kontakta oss så berättar vi mer!
Anne Nilsson, docent, forskningsledare.
Institutionen för Livsmedelsteknik, Lunds universitet
e-post: anne.nilsson@food.lth.se

Upplagd: 16/10-18. Senast ändrad: 30/03-19. Ansvarig för studien och informationen på denna sida är Anne Nilsson.