Psykologistudie (reaktionstest & formulär om självreglering)

Denna studie är avslutad och tar tyvärr inte emot flera anmälningar!
Den här studien tar ca 20-25 min och kompensation är 1 biobiljett (SF bio). Det genomförs i ett rum på institutionen för psykologi, Lund. Testet är på svenska!

Studien påbörjades i höstas, men vi återupptar den nu under februari-mars, för att samla in lite mer data från nya forskningspersoner.

Om du deltar i studien får du först göra ett test på datorn som tar ca 15 minuter. Du får se olika bilder som visas under väldigt kort tid. Din uppgift är att trycka på två knappar samtidigt så fort du ser en bildtext, och sen se en maskerad bild som visas under kort tid.

Efter datortestet får du fylla i två olika formulär. Ena formuläret handlar om uppmärksamhet och självreglering, t.ex. hur pass bra man är på att komma igång med olika uppgifter. Det andra formuläret ställer vissa demografiska frågor (t.ex. ålder).

(Vi kan bara testa en åt gången i nuläget, så är man flera får vi boka olika tider)

Du kan anmäla dig på sidan så kontaktar vi dig på telefon eller mail. Det går också bra att anmäla sitt intresse eller ställa frågor genom mail eller sms till david.marcusson-clavertz@psy.lu.se (072 842 66 32).

Upplagd: 17/09-18. Senast ändrad: 16/03-19. Ansvarig för studien och informationen på denna sida är David MarcussonClavertz.